avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme card Maestro Deutsche Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme card Maestro Deutsche Bank

Buna ziua
Am un card maestro de la deutsche bank pe care primesc salarul in germania.
Acum sunt in romania, banii au fost virati dar eu nu pot sa scot nici un ban de la nici un bancomat
Toate afiseaza fonduri insuficiente. Am intrebat si la banci, toti ridica din umeri. Bani sunt sigur in cont. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:47, 12 Octombrie 2013
Apelati banca care a emis cardul si solicitati clarificari.
Aici e problema, nu ma descurc cu germana...
Incercati la Deustche Bank AG Romania , tel. +40 21 2312610,
Andrei Muresanu Street, Nr. 11-13
011841 Bucharest
Romania
[ link extern ]

Din cate cunosc, banii se pot scoate din contul de card si la casieria altei banci in schimbul unui comision mai mare.

O varianta posibila este valabilitatea cardului Maestro numai pe teritoriului Germaniei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

bancomat defect/ pensie blocata Ana49 Ana49 Buna ziua! In data de 17.07.2015, ora 21 am vrut sa scot pensia de la bancomatul din incinta CEC Bank Bt sediul central si dupa ce am facut toate ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani banca coriolan coriolan buna ziua,va rog sa raspundeti la o intrebare.detin cont si card valuta la o banca din tara,fac deplasari in strainatate,in 1.07.2012 firma la care lucrez mi+a ... (vezi toată discuția)
Postbank germany gabrielsolon gabrielsolon buna ziua am pierdut nr de cont bancar din germania si vreau sa stiu daca pot scoate bani de la vreo banca din romania actele ereau la postbank germania pot ... (vezi toată discuția)