avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer bani Postbank
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer bani Postbank

Buna ziua! Mi a transferat cineva de la POSTBANK Germania pe 13.04, 700 euro in contul meu BCR, însă nu au intrat în cont.. de la banca i au spus că înainte să intre în contul meu, trec pe la o bancă intermediară.. stie cineva cam cat ar mai dura pana ii primesc? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Postbank germany gabrielsolon gabrielsolon buna ziua am pierdut nr de cont bancar din germania si vreau sa stiu daca pot scoate bani de la vreo banca din romania actele ereau la postbank germania pot ... (vezi toată discuția)
Problema privind un transfer bancar TzapInferno TzapInferno Buna ziua tuturor. De ceva timp ma confrunt cu o problema ce imi da mari batai de cap, mai ales datorita faptului ca, din pacate, nu detin indeajuns de multe ... (vezi toată discuția)
Cont bancar strain, in romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi alle4295 alle4295 Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in ... (vezi toată discuția)