avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asociere in participatiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asociere in participatiune

Buna ziua!

V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu urmatoarele:
societatea la care lucrez, s-a asociat cu o alta societate prin ctr de asociere in participatiune.
S-au facut cumparari pentru aceasta asociere si pe o firma si pe cealalta. In contract scrie ca cealalta societate se va ocupa de contabilitatea asocierii. Eu cum ar trebui sa inregistrez cumparaturile facute de firma mea? Si ce documente sa-i dau celui care tine contabilitatea? Stiu ca se lucreaza cu decont si ca participa ambele societati si la profit si la pierdere. Daca ma poate ajuta cineva.

Multumiri !
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 12:28, 20 August 2009
e bine ca toate cumparaturile sa le faca societatea care tine asocierea, iar daca nu dispune de bani sa il finantezi prin banca, daca ai cumparat deja diverse pe refacutezi societatii care tine asocierea,
cauta pe net gasesti informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere in participatiune Corina Chilom Corina Chilom buna ziua! Cum se face un contrac de asociere in participatiune in situatia in care una dintre societati, acorda celeilalte licenta de expertiza contabila, ... (vezi toată discuția)
Pfa - nelamurire elena3 elena3 rog pe cineva sa ma ajute cu niste sfaturi, daca am un contract de asociere in participatiune cu o societate comerciala, eu fiind persoana fizica autorizata, ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)