avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultate la 30 de ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultate la 30 de ani

Intrebare intrebatoare...daca iau decizia de a studia Dreptul, ce sanse am sa reusesc in acest nou domeniu? Tinand cont ca am 30 de ani, copii... Daca incep la 30 de ani, durata studiilor de 4 ani + ce mai urmeaza....ce sanse reale am ca sa reusesc. Va rog, fiti amabili si sfatuiti-ma. Nu vreau sa visez la cai verzi pe pereti.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:37, 11 Iulie 2016
Buna ziua,
Aveti toate sansele pe care le are orice persoana care termina facultatea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare salariala daniela_calin123 daniela_calin123 Buna ziua! Sunt ajutor analist programator (studii medii) de 18 ani, anul trecut am terminat facultatea de psihologie si cum este si firesc anul acesta mi s-a ... (vezi toată discuția)
Master in constructii civile, drepturi si competente razgandeanu razgandeanu Am o nelamurire care ma consuma de ceva vreme, urmeaza anul viitor sa termin CCIA (Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole), si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Programatori scutiti de impozit keops_mic keops_mic Am terminat facultatea de Automatica si Calculatoare, specializarea calculatoare si lucrez in domeniu inainte de a termina facultatea. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)