avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma noua - firma veche poate merge in paralel pana ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma noua - firma veche poate merge in paralel pana ies toate actele noi?

Salut, am o mica nelamurire. Vreau sa preiau un bar cu tot ce e acolo, iar prietenul de la care o preiau are firma lui pe care ar vrea sa o pastreze pentru el , dat fiind faptul ca firma e veche si e pe profit de cativa ani. Eu o sa imi fac o firma noua dar pana primesc toate autorizatiile si ce mai e nevoie nu o sa pot sa desfasor activitatea si nu as vrea, pentru ca platesc chirie pe spatiu.
Prietenul meu imi poate lasa firma lui 1-2 luni cat e nevoie sa intocmesc actele si sa primesc autorizatiile, insa ma intreb daca se poate ca eu sa functionez pe firma lui si in acelasi timp sa solicit autorizatii si ce mai e nevoie pt firma noua, practic tot pt acelasi punct de lucru, acelasi bar etc.??
Ma puteti ajuta va rog? Daca nu se poate, cum ar fi cel mai indicat dpdv legal?
Zi buna!

Alte discuții în legătură

Deschidere bar cristi4b cristi4b Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru deschiderea unui spatiu de recreere crinarav crinarav Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce ... (vezi toată discuția)
Necesitatea continuarii functionarii unui srl de la 2 asociati la asociat unic apostolramona apostolramona Buna ziua, Mama mea are un SRL in asociere cu o prietena. De cativa ani- peste 5,6 ani acest din urma asociat nu a mai initiat nici un fel de activitate, ... (vezi toată discuția)