avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata negociere contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata negociere contract colectiv de munca

Va rog sa-mi spuneti pe ce durata se poate face negocierea contractului colectiv de munca daca ambele parti sunt de acord ( ma refer la prelungirea dupa termenul stabilit prin lege).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 11 Iulie 2016
Legea 62/2011 prevede ca, durata negocierii colective nu poate depăşi 60 de zile calendaristice decât prin acordul părţilor.

Prin urmare, in baza acordul partilor durata negocierii se poate prelungi peste 60 de zile calendaristice.

Legea nr prevede care este durat minima/maxima pentru care se poate prelungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de muncã Ferencistvan Ferencistvan Ce se ântâmplă dacă în negocierea contractului colectiv de muncă părţile nu ajung la un comun acord în termen de 60 de zile? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Melidna12 Melidna12 este adevarat ca nu mai este obligatoriu contractul colectov de munca la nivel de societate cu mai mult de 21 de angajati? Am citit codul muncii unde spune ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv ery ery Buna, daca am negociat incheierea contractului colectiv in cadrul unitatii cu peste 21 salariati si nu s-a ajuns la incheierea acestuia (patronul nu a fost ... (vezi toată discuția)