avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate vinde fara dezbatere ? !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate vinde fara dezbatere ? !

Sotul decedeaza in 2007, raman in viata sotia si singura fiica (majora). Nu se dezbate mostenirea si nici nu sunt probleme , insa se doreste vanzarea casei deoarece fiica si cu mama( sotia supravietuitoare) in intelegere si de acord doresc vanzarea pentru a se muta intr-o alta locatie. In aceasta situatie se poate face contract v/c avand in vedere ca in actele de proprietate al imobilului (casei) sunt trecuti sotul decedat si sotia supravietuitoare, adica poate vinde doar mama unui potential cumparator? fiica fiind intrutotul de acord, sau trebuie facuta dezbaterea ?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:59, 11 Iulie 2016
Trebuie dezbatuta succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O situatie dificila? stefanpantea1968 stefanpantea1968 datele \\"situatiei dificile\\" sint urmatoarele 1) tatal decedeaza in 2010 2)se face succesiunea si se imparte legal la sotie si cele doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune da sau nu andutza_04 andutza_04 Sotia supravietuitoare poate vinde un imobil daca nu a facut succesiunea? Termenul de la decesul sotului fiind mai mare 6 luni,iar cei 2 copii ai ... (vezi toată discuția)
Succesiune miaaleja miaaleja buna ziua,puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul urmator:intr-o familie cu 2 copii majori,parintii detin un teren si doua imobile,apoi decedeaza unul ... (vezi toată discuția)