avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice factorii de evaluare a ofertelor in cazul atribuirii ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

factorii de evaluare a ofertelor in cazul atribuirii in functie de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic

Detalierea factorilor de evaluare(in cazul achizitionarii unor servicii de elaborare a unui proiect tehnic de dezvoltare si extindere pt un centru medico-social), ce trebuie sa cuprinda? la ce anume se face referire? pot trece, planuri detaliate pt cladirea ce urmeaza a fi construita (ma refer aici la planse sau prezentari), planuri pt fiecare nivel cu particularitatile acestora? am in vedere aici , primirea in ofertele respective, a planselor ce ilustreaza cladirea, in starea finala! pot cere asta? particularitatile fiecarui nivel din cladire le descriu in caietul de sarcini in detaliu ?
Cel mai recent răspuns: 69MED , utilizator 22:25, 27 August 2009
Un exemplu de factori de evaluare ar putea fi:
- Pretul ofertei..................60p
- Durata executiei.............30p
- Garantie asupra lucrarilor..............10p
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie mare de la stan patitul , la garantie asupra lucrarii , daca se refera la numar de luni , totdeanuna MARCATI LIMITA SUPERIOARA a acestui criteriu .
Eu am avut ceva asemanator , am marcat limita inferioara 24 luni , si restul la alegere , am stabilit pentru acest criteriu 5pct . O firma a ofertat 600 luni (50 ani) fara misto , am intrebat o Romaniei intreanga , si nu am temei legal sa-l scot . Din partea ANRMAP totul e ok , din partea ISC au zis ca nu este temei legal . Firma a obtiunut 5 pct in schimb cei care au ofertat 60 luni(5 ani) au obtinut 0.50 pct .
Asa ca mare grija ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv respingere de catre anrmap a invitatie de participare pentru procedura de cerere de oferta - pachet produse lactate andianamo andianamo Ne-a fost respinsa invitatia de participare pentru procedura de cerere de oferte -produse lactate pe motivul ca la criteriile de evaluare pe langa pretul ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie =garantia acordata lucrarii? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie unde se cerea garantie pentru lucrarea respectiva de minim 12 luni si maxim 60 luni. Am intocmit o declaratie prin care acordam ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatia de proprietari just_me26 just_me26 buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari deci 40 apartamente, in data de 15 iunie 2011 ni s-a spus de catre sefa de scara ca s-a vorbit cu o ... (vezi toată discuția)