avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare ponturi pariuri sprtive
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare ponturi pariuri sprtive

Detin un blog in care vand ponturi sportive. in fiecare zi analizez meciuri si gasesc ponturi utile membrilor blogului meu (membri nu numai din romania)- acestia platesc o subscriptie lunara in schimbul muncii mele depuse. Am experienta in betting si de regula ponturile propuse ies astfel incat membrii sa fie pe profit la sf fiecarei luni astfel ca ei reinnoiesc subscriptia lunar.

E ceva ilegal in ceea ce fac?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:36, 7 Octombrie 2017
Bună ziua,

Nu prea înțeleg de ce ar fi ilegal... chiar am căutat pe google și am observat că există multe site-uri ale tipserilor în domeniul pariurilor sportive. Clienții dumneavoastră vă plătesc un abonament lunar pentru aceste ponturi, dar nu au și obligația să le folosească, nu? Dumneavoastră nu oferiți certitudini, ci doar ponturi de calitate sau probabilitati.
Atâta vreme cât lucrați legal din punct de vedere contabil, nu cred să existe undeva în legilslație prevăzută interdicția de a vinde sfaturi, la solicitarea clienților care că creditează în sensul acesta. Totodată, nu există o specializare în domeniul acesta, care să condiționeze o anumită calitate a dumneavoastră, dobândită în urma absolvirii unei școli ori a unui curs.
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2016
Ionela Bâc, Avocat
nu ofer meciuri trucate sau aranjate pt ca nu cred ca exista asa ceva. doar ponturi analizate. uneori ies alteori nu. dar in general membrii obtin profit din ponturile date de mine pt ca altfel iti dai seama ca nu si.ar prelungi subscriptiile daca ar fi nemultumiti.
Multumesc frumos pt sfat. cum adica daca procedez bine din pdv contabil? doar nu am pfa...
Profitul facut trebuie impozitat.
Sunt in aceasi situatie, as dori sa vand ponturi. Eu stiu ca este ilegal asa ceva. Dar daca raspunsul unui avocat pe acest forum spune ca nu este ilegal daca profitul este impozitat, vin si eu cu intrebarea mea: cum am putea vinde ponturi sportive legal? Fiti mai explicit. Ce cod caen putem folosi pentru aceasta activitate? Cum platim impozit pentru acest profit?
Eu nu sunt contabil si nu stiu ce coduri ar trebui folosite. Stiu ca principiul de drept este "tot ce nu este interzis este permis". Este o diferenta intre consiliere in baza cunoasterii proprii si a participa in benzi criminale care influenteaza rezultatele meciurilor prin coruptie.

Alte discuții în legătură

Relație client-banca-anaf MariusYi MariusYi Buna ziua. Avem următoarele date: Ionel face bani pe online cu continuitate de aprox. 2 ani, consultanță sportivă, ponturi/consiliere pariuri sportive. ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva assportiva assportiva Detin o asociatie sportiva non-profit infiintata in anul 2011,fara datorii, dar din cauza problemelor financiare doresc sa o vand sau sa caut investitori ... (vezi toată discuția)
Forma de organizare ? gigelas gigelas Buna seara, As dori sa-mi fac o Asociatie,Intreprindere Individuala,IF,club,etc.dar nu stiu pentru care sa optez. Obiectul de activitate ar fi turism pe ... (vezi toată discuția)