avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu evenimente speciale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu evenimente speciale

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, care mai sunt zilele libere obligatorii pentru evenimente speciale? Ma refer la acele zile prevazute odata in contractul colectiv de munca la nivel national (pentru casatorie, nastere, deces) si care sa fi ramas in continuare obligatorii. Dorim sa modificam regulamentul intern/ CCM si nu mai stim exact la ce sa ne raportam.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 12 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Verificati in reg.intern sau in ccm aplicabil la cate zile aveti dreptul.

Sunteti din sectorul privat sau bugetar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru evenimente deosebite (casatorie, nastere etc) Bernath Ioanina Bernath Ioanina Buna ziua. Cate zile de concediu pentru evenimente deosebite (casatorie, nastere etc) are obligatia sa acorde angajatorul conform noilor reglementari ... (vezi toată discuția)
Zile libere casatorie bună ziua! pentru nunta fiicei am dreptul ... Gigi B Gigi B Zile libere casatorie Bună ziua! Pentru nunta fiicei am dreptul la zile libere? Lucrez la firmă privată! (vezi toată discuția)
Buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece ... mihaelanita78 mihaelanita78 buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece tatal meu vitreg a decedat?mentin ca a avut aceiasi adresa..si plus de asta,eu tb sa recuperez la ... (vezi toată discuția)