avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

buna ziua! daca in noiembrie intru in prenatal si nu mi-am luat toate zilele de concediu de odihna,cand este nevoit angajatorul sa mi le plateasca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 12 Iulie 2016
1. Compensarea in bani a zilelor de conecdiu de odihna (CO) cuvenit si neefectuat se face numai in cazul incetarii raporturilor de munca.

2. Dupa concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = prenatal si postnatal) puteti solicita CO.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Nu are obligatia sa vi le plateasca, decat la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)