avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua as dori sa aflu in cit timp se solutioneaza un dosar penal pensie alimentara,introdus la 01.01.2016 si pasi care trbuie sa ii urmez,neprimind nici un raspuns pina in prezent,cu specicicatia ca persoana care datoreaza pensia alimentara este fugita din tara
Cel mai recent răspuns: moldovan19 , utilizator 16:10, 12 Iulie 2016
aveti o hotarare definitiva de stabilire a unei pensii de intretinere?
in 01.01 2016 ce actiune ati promovat?
dosar penal pentru ce?pentru abandon de familie poate cauzat de neplata pensiei de intretinere!?

reformulati va rog!
pensie alimentara stabilita pentru un minor hotarare validare poprire salariu,plingere penala abandon familie ne plata pensiei,mentiune aceasta aparasit locul de munca,este fugita in italia,nu am primit nici o comunicare in privinta abandonului de familie,ce pot sa fac casa obtin pensia datorata minorului,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor ghisoiu.e ghisoiu.e Va rog frumos sa ma lamuriti daca tatal unei minore, obligat prin hotarire judecatoreasca sa plateasca pensie de intretinere,are dreptul sa nu plateasca in ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentare ContSters199164 ContSters199164 Buna ziua,am divorzat in anul 2008 am 2 copii.Fostul sot nu mi a platit nici un leu din pensia alimentara ,specific ca nu stiu unde lucreza ,copii sunt cu mine ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu recuperarea pensiei alimentare mihaliscenco mihaliscenco Buna! Sunt Mihaiela si va rog sa imi dati un sfat in legatura cu pensia alimentara a fiului meu. Am inceput divortul in data de 09.072007 si l-am terminat in ... (vezi toată discuția)