Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
In perioada 2010-2012 am fost in CCC si mi s-a oprit indemnizatia pt lunile in care am avut venit dintr-un contract de comision de la asigurari.Am primit deciziile de restituire a indemnizatiei, am mers la AJPS GIURGIU unde am facut un angajament de plata pe suma de minim 30 ron fara sa se specifice o data maxima pana la care trebuiesc banii restituiti.Eu am dat luna de luna cate 100 ron,si incepand de anul acesta am tot primit somatii de la ei cum ca trebuie sa dau toti banii deodata, altfel ma executa silit
Inurma cu 1 saptamana am primit somatie de la ANAF cu titlu executoriu ca tr sa dau banii.Ce pot sa fac pentru ca nu am banii , am cerut sa mi se faca reesalonare si mi s-a spus ca se face doar pt mai mult de 5000 ron(eu am de dat 3800).
Noi avem un venit pe familie de 1200 ron- salariul sotului+ alocatiile celor 2 copii dintre care unul de 3luni si stimulentul de insertie (500 ron)pe care il ia sotul pentru ca nu am mai lucrat.
Mentionez ca nu am luat copie de pe angajamentul de plata pe care l-am facut cu ei#-o(oare m-ar ajuta la ceva? Daca fac o cerere la ei pentru o copie o sa primesc?,Cum sa formulez aceasta cerere?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Sunt executata silit
yonelad
Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in 2007 de 27000 euro. am beneficiat de o reesalonare acum 2 ani , de 9 luni am platit 150 de euro in loc de ... (vezi toată discuția)