avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua

Executorul judecatoresc a depus cerere la judecatorie pentru executarea unor cheltuieli de judecata.Inainte de primul termen am depus la judecatorie dovada platii cheltuielilor.
Judecatoria m-a obligat la plata cheltuielilor de judecata potrivit art. 670 alin. (2) teza a III-a din Codul de procedură civilă.
Pot face apel sa nu mai platesc chelt de jud?

Alte discuții în legătură

Despagubiri salariale titibus titibus Pentru despagubiri egale cu salariile majorate ,reactualizate si indexate de la data concedieri pina la data deciziei cistigate in instanta, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Deslusire sentinta in cazul unei executari silite Catalin P Catalin P Buna ziua, iata povestea pe scurt: angajatorul meu nu a respectat contractul colectiv de munca, nemajorand salariul de baza cu inflatia pe o perioada destul ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare definitiva amuri amuri Buna seara! Am o hotarare definitiva si vreau sa o investesc cu titlu executoriu. Doresc sa stiu daca este obligatoriu sau nu ca aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)