avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare imprumut

am vandut o bicicleta care era inscrisa in actele contabile ale unui p.f.a., urmind ca la achitarea sumei stabilite sa eliberez bon fiscal,bicicleta a fost achitata partial in anul 2014 restul sumei nu mai vrea cumparatorul sa o achite.Am incercat sa recuperez bunul vindut dar persoana de rea credinta a anuntat politia care m-a obligat sa restitui bicicleta cumparatorului. Ce ma sfatuiti sa fac pt.a-ami recupera banii si sa rezolv si actele contabile prin eliberarea unui bon fiscal ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:34, 13 Iulie 2016
Ce acte ati intocmit pentru plata partiala? In functie de asta ati putea cere in instanta restul de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de decontare bon fiscal ContSters235906 ContSters235906 Imi poate spune cineva care este valabilitatea unui bon fiscal,pentru decontare?! Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Furt auto neo_35 neo_35 Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto balcangiuadriana balcangiuadriana buna ziua,as dori sa stiu cum pot sa radiez o masina fara sa am un bon sau ceva de la dezmembrari(de fapt eu am vindut-o si omul respectiv a dus-o acolo,am ... (vezi toată discuția)