buna ziua,as dori sa stiu cum pot sa radiez o masina fara sa am un bon sau ceva de la dezmembrari(de fapt eu am vindut-o si omul respectiv a dus-o acolo,am toate actele de la ea chiar si numerele dar nu am bonul,nu vrea sa mai imi dea acel bon)ce trebuie sa fac.Mai am o masina pe care am cumparat-o si cel de la care am luat-o nu a venit sa facem actele fiind dator la fisc si nu il mai gasesc.cu aia ce trebuie sa fac tinid cont ca eu am vindut-o dar pe talon e scris ca mi-a fost vinduta mie.
Va rog sa-mi ziceti si mie ce trebuie sa fac ca nici nu prea am timp si nici bani de cheltuit pe avocati sau tribunale.Multumesc.
1-Pentru radiere ,contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati situatia,probati sustinerile cu documentele pe care le detineti.Autoritatea va verifica in baza proprie de date si poate ,elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea autoturism
2-Pentru a doua masina situatia este mai complicata daca dvs figurati drept proprietar
Comunicati serviciului evidenta auto ca ati instrainat in fapt autoturismul,dar ca proprietarul nu s-a mai prezentat pentru intocmirea si finalizarea documentelor
Urmeaza ca autoritatea competenta sa contacteze proprietarul,si dupa achitarea reciproca a obligatiilor fiscale,se va dispune inregistrarea situatiei de fapt a proprietarului