avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere auto

buna ziua,as dori sa stiu cum pot sa radiez o masina fara sa am un bon sau ceva de la dezmembrari(de fapt eu am vindut-o si omul respectiv a dus-o acolo,am toate actele de la ea chiar si numerele dar nu am bonul,nu vrea sa mai imi dea acel bon)ce trebuie sa fac.Mai am o masina pe care am cumparat-o si cel de la care am luat-o nu a venit sa facem actele fiind dator la fisc si nu il mai gasesc.cu aia ce trebuie sa fac tinid cont ca eu am vindut-o dar pe talon e scris ca mi-a fost vinduta mie.
Va rog sa-mi ziceti si mie ce trebuie sa fac ca nici nu prea am timp si nici bani de cheltuit pe avocati sau tribunale.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 27 Octombrie 2011
1-Pentru radiere ,contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati situatia,probati sustinerile cu documentele pe care le detineti.Autoritatea va verifica in baza proprie de date si poate ,elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea autoturism
2-Pentru a doua masina situatia este mai complicata daca dvs figurati drept proprietar
Comunicati serviciului evidenta auto ca ati instrainat in fapt autoturismul,dar ca proprietarul nu s-a mai prezentat pentru intocmirea si finalizarea documentelor
Urmeaza ca autoritatea competenta sa contacteze proprietarul,si dupa achitarea reciproca a obligatiilor fiscale,se va dispune inregistrarea situatiei de fapt a proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism fara acte radoi mihai radoi mihai Buna ziua! Am urmatoarea problema: am vandut acum 2 ani un autoturism si ne-am inteles ca vom face actele ulterior, dar i-am dat cumparatorului toate actele ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Pot radia un autovehicul fara a detine certificatul de inmatriculare al acestuia? bpardut bpardut Sunt prin in urmatoarea situatie, vreau sa radiez o masina cu care am avut accident si pe care am dato la dezmembrari auto. Impozitul il am platit la zi, ... (vezi toată discuția)