Buna ziua!
Am urmatoarea problema: am vandut acum 2 ani un autoturism si ne-am inteles ca vom face actele ulterior, dar i-am dat cumparatorului toate actele (talon si Carte de identitate) si mi s-a stricat si telefonul in care aveam numarul de telefon si numele cumparatorului si nu mai am cum sa iau legatura cu el.
Cumparatorul nu m-a mai contactat si eu trebuie sa platesc impozit pentru masina. Am inteles ca exista o varianta de declaratie pe propria raspundere ca nu mai folosesc masina si sa nu platesc impozit. Ma puteti ajuta!?
Daca nu se poate in varianta de mai sus pot cumva sa o radiez fara carte de identitate si talon?
Contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati situatia
Autoritatea urmeaza sa faca verificari,in urma carora poate sa va emita dovada,in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea autoturismului
Faceti o cerere la serviciul evidenta auto in care solicitati sa fie gasit proprietarul autoturismului si prezentati-le situatia. Dupa verificari ei va vor raspunde ce trebuie sa faceti pt a radia masina.
Radiere autoturism
rolena
Va rog frumos sa ma ajutati, am avut un \"autoturism\" Dacia 500 - (Lastun) pe care
l-am vandut in anul 1991 fara insa a face actele necesare. Astfel am ... (vezi toată discuția)