avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pe ce articol de lege pot reclama atitudinea unui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pe ce articol de lege pot reclama atitudinea unui angajat - insultatoare si discriminatorie?

Buna ziua,

am fost la un supermarket unde am achitat bonul cu cash, dar am oferit si un cupon ambalaj in valoare de 5 bani, de la sticla de suc pe care o returnasem.
Casiera s-a rastit la mine, a spus ca mai bine pune ea 5 bani din buzunar decat sa se incurce cu cuponul meu ca ce-i asta.
I-am cerut explicatii, n-am obtinut nimic.
Am reclamat la agentul comercial, care sustine ca e o neintelegere si nu a acceptat sa-mi dea inregistrarea video.

Vreau sa merg mai departe cu o reclamatie la politie/actiune in instanta spre a fi luate masuri disciplinare contra angajatei si supermarketului.
Nu o fac pentru mine, ci pentru miile de oameni din Ro care in situatia mea s-ar fi rusinat si n-ar fi stiut ce sa faca, cum sa procedeze.

Eu consider ca e un caz de discriminare a mea ca si client.

Ce articole de lege pot fi invocate? Ce actiuni legale pot face?

Alte discuții în legătură

Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)