avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua, sunt gravida si o sa nasc la finalul lunii octombrie. Sunt in concediu medical din a II-a luna de sarcina si as dori sa stiu cum va fi calculata indemnizatia de crestere: se vor lua in calcul si lunile in care am fost in CM/ va fi calculata dupa venitul avut in perioada in care am muncit efectiv. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 13 Iulie 2016
1. Sunt luate in calcul veniturile nete din cele 12 luni eligibile, inclusiv luna nasterii copilului.

2. Aici intra lunile in care ati avut venituri din salarii si lunile in care ati avut venituri din indemnizatia pentru concedii medicale (inclusiv concediul de sarcina si lauzie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii - care este venitul pentru baza de calcul? grandanat grandanat Buna ziua, Daca veniturile reale are unei mamici sunt urmatoarele. pana iulie inclusiv= salariu august, septembrie= indemnizatie concediu de ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)