avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invitatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invitatie la politie

Mama lui V, o tanara doamna divortata de primul sot ( tatal lui V. ), a trait (dupa divort) o perioada, sub acelasi acoperis cu un alt domn X, in vederea casatoriei.
Dar domnul X a plecat intr-o zi.
Au trecut aproximativ 18 luni de atunci.
Dupa acest timp , domnul X in urma unor analize medicale afirma ca i s-a gasit in sange o concentratie de mercur. Reclama acest lucru politiei , sugerand ca mama lui V. este responsabila pentru mercurul din sangele lui, al domnului X.

Un politist vine la mama lui V. la serviciu , o anunta verbal, nu ii arata nici o hartie, dar o invita sa se prezinte la sectia de politie. Mama lui V. se sperie, lesina, se trezeste! Se stie nevinovata!Ce e de facut ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Abri_ , utilizator 17:36, 14 Iulie 2016
Multumesc, i-a fost de folos incurajarea, i-am citit tot ce ati scris !
Multumesc pentru rabdare si bunavointa !Sa va rasplateasca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului !
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2016
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravențională ErYou ErYou Bună seara, am fost oprit de polițe unde mi s-au cerut actele mașini, iar test la alcool test, unde am avut 0.06 in aerul expirat.. Eu nu am consumat deloc ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt codruta3 codruta3 Buna ziua, Va rog daca puteti ajutati-ma cu niste informatii. Am primit o citatie de la politie pentru a ma prezenta intr-un dosar penal fiind ... (vezi toată discuția)
Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)