avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare rezervare hotel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare rezervare hotel

Buna ziua, multumesc pentru raspunsuri.Pana la urma au răspuns și au spus ca îmi vor returna banii și ca luni sau marți îi voi avea în cont.Dar azi este joi și nu am încă nimic.Le-am mai dat un email ieri și nu au răspuns. Dacă nu îmi returnează banii și pierd si vacanta,ca rezervarea din cauza lor, îi pot da în judecata? Pentru ca dacă îmi spuneau ca nu pot recupera banii mergeam totuși, însă acum aștept sa îi trimită înapoi în contul meu și vacanta e anulata. Cam în cât timp ar trebui sa primesc banii?

Alte discuții în legătură

Telekom mi-a incasat de doua ori factura fara acordul meu sierra sierra As vrea sa stiu care sunt legile pe baza carora pot actiona in judecata compania Telekom. S-au intamplat urmatoarele. La sfarsitul lunii noiembrie am platit ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa recuperez banii platiti avans pentru cazare? Maria.J Maria.J Buna ziua, am rezervat pe site ul turist info, 2 camere la o pensiune in Mamaia pentru o noapte. Am luat legatura cu administratorul unitatii si mi a indicat ... (vezi toată discuția)
Asigurare storno Alexxandra1111 Alexxandra1111 Buna ziua! Am platit un avans pentru o vacanta dar din cauza imbolnavirii ,pe baza asigurarii doresc returnarea banilor.Am trimis la firma de asigurari ... (vezi toată discuția)