avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare storno
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare storno

Buna ziua!
Am platit un avans pentru o vacanta dar din cauza imbolnavirii ,pe baza asigurarii doresc returnarea banilor.Am trimis la firma de asigurari documentele pentru intocmirea dosarului de dauna dar am primit inapoi un mail in care sunt intrebata daca sunt de acord sa renunt la bani.Ce ar trebui sa inteleg prin asta?Ca inainte de a primii banii inapoi trebuie sa afirm ca renunt la ei sau firma doar vrea acordul pentru a nu returna banii pe care ei specifica ca ii returneaza pe baza asigurarii.
Care este exact procesul pentru returnarea banilor,pe langa intocmirea dosarului de dauna?Este renuntarea la bani parte din proces?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:09, 19 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca am sti exact formularea companiei de asigurari , in emailul cu oricina, poate ca am reusi sa va raspundem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda achizitie intracomunitara icoman icoman Buna ziua. Poate clientul PF sa anuleze o comanda care se aduce la comanda speciala pentru el din UE, confirmata cu plata avansului prin banca sau sa o ... (vezi toată discuția)
Returnare bani avans pensiune sotointeso sotointeso buna ziua.am o mica problema cu o pensiune care am facut o rezervare pentru craciun dar din pacate a trebuit sa renunt deoarece am fost chemati inapoi la ... (vezi toată discuția)