Buna ziua. In 2010 , societatea me a achizitionat produse de la o firma pe baza de factura si chitanta la fiecare achizitie. Acum firma distribuitoare este intr-o ancheta penala la politia economica si mi s-a cerut sa prezint facturile si chitantele respective, pe baza de citatie, aceasta citatie fiind semnata de mama mea care locuieste unde am eu adresa de domiciliu. Societatea mea a fost radiata in 2012 ca urmare a falimentului, in consecinta nu mai am actele societatii. Problema mea este faptul ca intre timp m-am mutat in alt judet avand viza de flotant . Pot sa cer sa fiu audiata in judetul in care locuiesc , deoarece imi este imposibil sa am deplasez, tinand cont de distanta - aprox 500 km, si de faptul ca am un copil mic ? Daca pot cere acest lucru va rog sa imi spuneti care este procedura. Multumesc
Legea 85 /2006
Claudiu_dar
Salut tuturor si ma bucur ca exista un forum care se ocupa de astfel de probleme.
Am si eu o problema mai mult sau mai putin comuna.
Cand sa ma pregatesc ... (vezi toată discuția)
Radiat
lilicrin
Am sa incerc sa relatez pe scurt situatia. O firma pe nume uranian distr. era unul dintre distribuitorii cu care lucram. Firma nu a mai dat nici un semn de ... (vezi toată discuția)