avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Declaratie martor politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declaratie martor politie

Buna ziua. In 2010 , societatea me a achizitionat produse de la o firma pe baza de factura si chitanta la fiecare achizitie. Acum firma distribuitoare este intr-o ancheta penala la politia economica si mi s-a cerut sa prezint facturile si chitantele respective, pe baza de citatie, aceasta citatie fiind semnata de mama mea care locuieste unde am eu adresa de domiciliu. Societatea mea a fost radiata in 2012 ca urmare a falimentului, in consecinta nu mai am actele societatii. Problema mea este faptul ca intre timp m-am mutat in alt judet avand viza de flotant . Pot sa cer sa fiu audiata in judetul in care locuiesc , deoarece imi este imposibil sa am deplasez, tinand cont de distanta - aprox 500 km, si de faptul ca am un copil mic ? Daca pot cere acest lucru va rog sa imi spuneti care este procedura. Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:37, 14 Iulie 2016
Puteti cere dar nu cred ca se va incuviinta,ramane la aprecierea organului de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 85 /2006 Claudiu_dar Claudiu_dar Salut tuturor si ma bucur ca exista un forum care se ocupa de astfel de probleme. Am si eu o problema mai mult sau mai putin comuna. Cand sa ma pregatesc ... (vezi toată discuția)
Caz atipic de incadrare pentru prima de mobilitate francisca_0997 francisca_0997 Persoana cu domiciliul stabil in loc. B, nu este luat in evidenta AJOFM, isi gaseste un loc de munca si devine salariat al unei S.C., in loc. S, la o distanta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)