avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... model sesizare Curtea Constitutionala ptr.exceptie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

model sesizare Curtea Constitutionala ptr.exceptie de neconstitutionalitate

Va rog puteti sa-mi spuneti si mie unde gasesc un model de cerere pe care s-o depun la instanta de apel pentru sesizarea C.C.R.referitor la neconstitutionalitatea art.56 alin.1 lit. (c).
Va multumesc anticipat, astept cat mai multe sugestii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 14 Iulie 2016
Nu va trebuie un model special .. daca sunteti in litigiu , invocati in fata instantei de judecata exceptia de neconstitutionalitate a art.56 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ratfelicia ratfelicia Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cu ce articol din Codul muncii sa inchei un contract la un angajat care a facut cerere pentu pensionare ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim prin pensionare 1916alexandru 1916alexandru Cu data de 01.08.2016 s-au depus actele pentru pensionare ( varsta standard si stagiul complet de cotizare)Iintrebarea mea este daca s-a emis corect decizia ... (vezi toată discuția)