avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare evaluare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare evaluare teren

De unde pot obtine un document oficial din care sa rezulte valoarea medie a unui metru patrat de teren in perimerul sectorului 1 Bucuresti.
Solicit aceasta informatie deoarece CEDO mi-a pretins sa prezint un document din care sa rezulte valoarea medie a unui metru patrat de teren mentionat mai sus.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:37, 14 Iulie 2016
buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui notar!
Ei au grile si va pot da valori minime, medii si maxime oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pt succesiune Maria1952 Maria1952 buna ziua, ma intereseaza sa stiu care sunt costurile (taxe notar, taxe pt imobil, sau ce alte taxe se mai percep), pt deschiderea unei succesiunie mentionez ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru teren rodikaconstantin rodikaconstantin buna ziua, problema mea este urmatoarea. eu si sotul meu avem o proprietate comuna cu cumnatul si cumnata mea. Ambii avem acte de vanzare cumparare. Ei nu ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciare antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! Rolul fiscal al unui teren extravilan, a fost întrerupt pentru o perioadă de timp, din cauze necunoscute, în perioada anilor '5o . Datorită ... (vezi toată discuția)