avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERARE CAUTIUNE PTR. SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE.
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERARE CAUTIUNE PTR. SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE.

Bună ziua ! Am depus cauțiune pentru suspendarea executării silite dar contestatia la executare a fost respinsă pentru că am timbrat-o tardiv. Îmi pot recupera caiuțiunea? Dar taxa de timbru ? Cum procedez ? Mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: adamynas , utilizator 22:00, 14 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Este supusă noului Cod. Mă gândesc că, totuși, procesul nici măcar nu a început. Taxa de timbru pentru ce am plătit-o dacă acțiunea a fost anulată ca netimbrtă( Nu am timbrat-în termen) Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)
Plata cautiune pentru suspendarea a executarii silite hot_oliviu hot_oliviu Sint in proces cu CNADNR privind rovinieta. Prin actiune am solicitat: - plingere contraventionala - contestatia la executare - suspendarea provizorie a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita SONIAGET SONIAGET Buna ziua! Am primit o somatie de executare silita la care am facut contestatie in termen pentru suspendare executare silita. Hutarirea data de instanta a fost ... (vezi toată discuția)