avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stergere persoana din contract ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stergere persoana din contract ANL

Rugaminte : As dori informatii despre cum trebuie procedat pentru a putea elimina - din contractul de inchiriere a locuintei ANL - fosta sotie. In hotararea de divort, instanta nu a specificat cui ii ramane locuinta - nu am stiut sa cer, avocata nu m-a sfatuit. Parata a plecat definitv din locuinta din martie 2009 iar din aprilie 2009 are C.I cu adresa la domiciliul parintilor, in alta localitate din Ro dar, in fapt, locuieste in strainatate. In fiecare an, cand depun actele pentru prelungirea contractului, pentru ea nu depun actele cerute de ANL. Desi le-am notificat in scris situatia, ei continua sa o treaca in actul aditional. Contractul a fost facut - inca de la momentul atribuirii locuintei - pe numele meu, ea fiind trecuta ca "persoana care locuieste la adresa".
Cel mai recent răspuns: dorin_panaite , utilizator 14:45, 15 Iulie 2016
Aceasta nu era o chestiune care viza divortul. Nu ar fi scris nimic instanta despre asta in hotarare. Este un contract intre dvs si ANL. Daca ANL tot vrea sa o treaca in actele aditionale, nu aveti ce sa faceti.
Intr-adevar, instanta doar a pronuntat divortul si mi-a acordat custodia deplina in privinta copilului. Daca se facea partaj, atunci s-ar fi rezolvat si problema atribuirii contractului. Rugamintea mea era daca exista posibilitatea legala de a o "radia" din contract pe fosta sotie. V-as fi recunoscator sa-mi spuneti daca / in ce lege se face referire la un astfel de caz. Situatia financiara nu-mi permite sa platesc un avocat...as vrea sa formulez eu intampinare catre instanta. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Fostul sot mai are dreptul la camera dupa 14 ani ? Krissia . Krissia . 1.Am divortat in 1997. In 1998 divortul s-a definitivat in cadrul aceluias proces si cu incredintarea minorului catre mine, plus departajarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Partaj si atribuire de locuinta cu chirie anl dany_28 dany_28 Buna ziua, Sunt divortat, am un copil impreuna cu fosta sotie. Divortul s-a finalizat la notariat (de comun acord), copilul ramanand in intretinerea mamei, ... (vezi toată discuția)