avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fostul sot mai are dreptul la camera dupa 14 ani ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fostul sot mai are dreptul la camera dupa 14 ani ?

1.Am divortat in 1997. In 1998 divortul s-a definitivat in cadrul aceluias proces si cu incredintarea minorului catre mine, plus departajarea folosintei locuintei ce a constituit domiciliul conjugal, apartament ICRAL cu 3 camere, in sensul atribuirii mie si copilului 2 camere, iar fostului sot o camera.
2. Eu m-am dus si mi-am facut contractul in mod corespunzator, pt 2 camere pt mine si copil.
2. Fostul sot nu s-a dus sa-si faca contractul. Ulterior a fost evacuat de DGAFI pt lipsa de titlu si neplata chiriei. In plus a aranjat cu administratora imobilului sa il treaca la intretinere prezent, situatie care persista si acum.
3. Desi a fost evacuat ICRAL i-a admis plata chiriei pana in 2009.
4. Locuieste din anul 1998 in proprietate personala, care chipurile ar fi a sotiei.
5. Dupa divort mi-a rapit minorul si prin inducerea in eroare a instantei de judecata a obtinut o "reincredintare a minorului"

As vrea sa stiu.

1. In conditiile date, fostul sot mai are dreptul la acea camera ?
2. Ce sanse as avea daca as deschide in proces pt atribuire a intregului spatiu mie si copilului ( care in prezent are 22 ani si nu a locuit cu mine din motivele prezentate)
3. Pot sa depun o plangere penala pt tulburarea folosintei locuintei impotriva fostului sot si a administratorei ? Ca m-am saturat. Totusi, sunt peste 14 ani.....de cand sunt hartuita in acest fel.
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 00:44, 19 Februarie 2011
NU STIE NIMENI ? E ASA DE COMPLICAT ? :stunned:
Nu am inteles exact ce vreti sa aflati.
Incercati sa puneti doar o intrebare.
Daca puneti prea multe intrebari va trebui sa consultati verbal un avocat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Chiar, cum va tulbura folosinta?
Bun.

INTREBAREA NR. 1

1. In conditiile date, fostul sot mai are dreptul la acea camera ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere minor din spatiu ? Krissia . Krissia . #-o Sunt divortata de 11 ani. Dupa divort s-a departajat apartamentul de ICRAL format din 3 camere, in : 2 camere mie si copilului, si o camera fostului sot. ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere a fostului sot Krissia . Krissia . 1. Am divortat in 1997. 2. In 1998 s-a departajat si folosinta locuintei. Eu plus copilul 2 camere, fostul sot o camera. 3. Din anul 1998 fostul sot a ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune cu fostul icral vch2009 vch2009 Buna ziua, Nu stiu daca subiectul este incadrat bine, dar nu am stiut exact unde sa-l deschid. Daca este deschis gresit, rog un moderator sa mute subiectul ... (vezi toată discuția)