avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata arendei catre arendator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata arendei catre arendator

Buna ziua,

In cazul unui contract de arenda dat in utilizare unei companii arendatoare , cum se stabileste pretul pentru 1 ha teren? stiu ca se comunica un pret la consiliul judetean de unde apartine terenul si acela se ia in calculul arendei, insa as dori o explicatie mai detaliata de la distinsii dvs specialisti.
Daca o perioada de peste un an acesta arenda nu s-a plattit ori s-a platit cu intarziere, cu cat se calculeaza dobanda? sau ce lege sta la baza acestui calcul al dobanzii?

va multumesc, si sper intr-un ajutor edificator in acest sens!

Iuliana

Alte discuții în legătură

Expertiza agricole - stabilire arenda teren, cunostinte agricultura c.i.c.c. c.i.c.c. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva intrebari despre o expertiza agricola care are ca obiectiv stabilirea arendei care ar putea fi incasata pentru un ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul din arenda SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua, referitor la retinerea direct de la sursa a impozitului din plata arendei, cum se procedeaza va rog? Exemplu: am in arenda 15 ha de teren pentru ... (vezi toată discuția)
Problema contract de arenda nerecunoscut de arendas Pompiliu92 Pompiliu92 Situatia sta cam asa. Bunica mea in anul 1991 a intrat in posesia a 10ha livada pe care le-a dat imediat in arenda unui domn, fiind intocmit un contract de ... (vezi toată discuția)