avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un sfat - necesitate certificat energetic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un sfat - necesitate certificat energetic

am fost la primarie sa-mi declar noua constructie deoarece vreau sa trag curentul electric, mi s-a spus ca-mi trebuie mai intai acel certificat energetic. este adevarat?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:08, 15 Iulie 2016
da. va trebuie atat la rolul fiscal cat si la cadastru si intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare energie electeica ghotycul ghotycul Buna ziua . Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp . Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie calin72 calin72 Buna Ziua, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o casa la tara mostenire de la bunici(casa a fost construita din fostul ... (vezi toată discuția)
Cine poate constata ca 2 constructii sunt in stare de ruina ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am doua constructii la tara, aflate in stare de ruina pe care vreau sa le vand ? Am nevoie de o adeverinta de la primar, care sa scrie ca sunt in stare de ... (vezi toată discuția)