avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 13 din 15
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

13 din 15

Buna ziua,

Care este procedura pentru a da 13 din 15? Trebuie sa imi fac o programare in prealabil sau sa vorbesc cu cineva sau este ca examanul teoretic(sala) pe care o dai cand iti iei carnetul de conducere?

Din cate m-am documentat pana acum si am facut teste pe internet inteleg ca sunt 15 intrebari cu un singur raspuns corect si ca o sa fie un examen scris, nu pe calculator ca "sala" pentru carnet si ca se sutine la Brigada Rutiera Bucuresti.

Pun aceasta intrebare pentru ca pe pe parcursul zilei de astazi am incercat sa sun de nenumarate ori la Brigada Rutiera Bucuresti la numarul destunat relatiilor cu publicul si nu a raspuns nimeni la acel numar sau imi inchidea telefonul.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
cosminrg, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis luat pe 3 luni sau 1 luna? leonsorin leonsorin buna ziua, am facut-o lata ... aseara am baut o bere (fiind cu masina), si m-a oprit politia, si fiindca eu nu beau, corpul meu deja a asimilat-o si am avut ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet de conducere cetatean strain - ce trebuie facut dupa ce ai pierdut in instanta? cristinafeb cristinafeb Buna ziua, Va rog sa fiti amabili sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu o speta in materia contraventiilor de ciruclatie cu suspendare carnet de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru 90 de zile alinmangalagiu alinmangalagiu salut... mia fost suspendat permisu pe 90 de zile.. pt alcool.. aveam 0,30...stie cineva daca tre sa dau examen de redobandire.. sau tre sa astept sa treaca ... (vezi toată discuția)