avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apelul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apelul

Intr-un proces unde sunt mai multi inculpati, iar inculpatii care nu fac apel pedeapsa de la fond ramane definitiva si se pune in executare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:43, 16 Iulie 2016
Da, e normal sa se pună în executare după expirarea termenului de apel.
Am un prieten care e in strainatate si nu poate veni sa formuleze apel, pot sa-i fac eu cererea de apel si sa o transmit prin posta electronica fara semnatura si o recunoaste el la primul termen? Cererea trebuie sa cuprinda motivarea , sau motivarea o face avocatul dupa ce apare hotararea?
Va multumesc!
Sa angajeze avocat special ca sa ii declare apelul.
Nu costa mult asa ceva deoarece nu înseamnă că angajează avocat ca sa îl reprezinte în apel ci doar sa ii declare apelul și sa nu fie arestat acum.
Avocatul va semna în locul lui apelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere a vinovatiei vs procedura simplificata aidu aidu Ce diferenta e intre institutia acordului de recunoastere a vinovatiei si procedura simplificata? Ambele situatii atrag reducerea cu 1/3 a limitelor ... (vezi toată discuția)
Condamnata insarcinata Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna seara, am si eu nevoie de un sfat.Am sa incerc sa spun pe scurt despre ce este vorba: acum sase ani o femeie a fost condamnata pentru delapidare si a ... (vezi toată discuția)