Am primit de la munca decizia de incetare a contractului de munca, motivul fiind restructurarea activitatii , dupa expirarea preavizului, iar pe aceasta scrie ca o pot contesta in 30 zile la Judecatoria Municipiului Bucuresti. Conform Codului Muncii aceste spete se contesta la Tribunal. Este acesta un motiv de a contesta decizia, pentru ca nu este scrisa corect autoritatea unde o pot contesta? Decizia devine nula in acest caz?
1. Decizia respectiva se contesta in termen de 45 de zile de la data comunicarii la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul . In speta, Tribunalul Mun. Bucuresti.
2. Decizia nu este lovita de nulitate daca s-a scris gresit instanta la care se ataca.In situatia in care veti depune la Judecatoria Sectorului in raza caruia aveti domiciliul , solutia este declinarea competentei in favoarea Tribunalului Bucuresti.
Suspendare cim
ionutdima13
buna dim firma mi-a facut plingere penala in aprilie si cim e suspendat,daca procurorul da nup ma pot duce la servici inapoi ,mentionez ca am facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Concedierea
irinel01_23
Buna ziua!
In decizia mea de concediere sunt urmatoarele articole:
1) Incepand cu data.......inceteaza contractul individual de munca al d-lui.......conform ... (vezi toată discuția)