avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere -restructurare post -
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere -restructurare post -

Buna . A doua zi după ce am revenit si C.O mi s-a comunicat ca postul meu se va restructura ....Bineinteles ca nu ma asteptam la asta . Am contract nedeterminat de munca . Ce se fac ? Preaviz sau somaj fara preaviz ????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 28 August 2018
In speta, vi se va acorda un preaviz de minim 20 de zile lucratoare.

La incetarea c.i.m. , aveti posibilitatea sa va inscrieti la AJOFM pentru a primi indemnizatia de somaj, in conditiile prevazute de lege.

De asemenea, puteti contesta decizia de concediere in termen de 45 de zile de la data comunicarii la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființarea locului de munca teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! Acest an a inceput pt noi cât se poate de rău. Soția sa îmbolnăvit si a umblat numai in spitale si i s-a adunat 30 de zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post gabitzumic gabitzumic Buna ziua Lucrez de 12 ani intr-o companie, si ocup o pozitie de management. As dori sa stiu care sunt obligatiile firmei in situtia in care am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)