Buna ziua!
In urma cu ceva timp, mai exact pe la jumatatea clasei a XII-a impreuna cu colegii mei am intrat in practica comasata timp de 5 saptamani deoarece la sfarsitul anului am sustinut proba de bacalaureat. In timpul acesta unul din dulapurile din clasa a fost schimbat de alti elevi cu unul foarte rupt. Dupa ceva timp directoarea a vazut dulapul si a inceput scandalul. Noi am incercat sa explicam faptul ca nu e dulaul nostru (intre timp l-am gasit la clasa a X-a) dar dânsa a spus, citez "Eu nu va cred pe voi!" urmand sa ne ameninte ca nu vom primi diplomele si nici vreo semnatura pana nu platim suma de 30-35 lei. Apoi a zis "Unul pentru toti si toti pentru unul, baietii trebuie sa plateasca, fetele stiu ca nu au facut nimic"; cam deplasata logica asta...poate nu inteleg eu bine... In fine, baietilor cu burse fie de merit, fie sociale le-a fost oprita suma mentionata, restul fiind nevoiti sa platim pentru diplome. Vreau sa intreb daca este legal ce a facut doamna director deoarece parerea mea e ca diplomele sunt personale si avem dreptul la ele. In cazul in care nu este ceva legal as dori sa anunt si inspectoratul. Multumesc mult pentru timpul acordat.