avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANPC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANPC

Buna ziua!este competenta AUTORITATEA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORULUI sa preia si sa faca ceva in privinta unei reclamatii facuta de catre un client la adresa unui angajat pe motivul ca acesta din urma l-ar fi jignit?Daca da,as dori sa-mi spuneti care ar fi consecintele.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: dianaboghean34262 , utilizator 16:25, 17 Iulie 2016
ANPC poate aplica sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea dispoziţiilor legale privind protecţia consumatorilor, referitoare la securitatea produselor şi serviciilor, precum şi la apărarea drepturilor legitime ale consumatorilor, prin efectuarea de controale pe piaţă la producători, importatori, distribuitori, vânzători, prestatori de servicii, inclusiv servicii financiare, şi în unităţile vamale, având acces la locurile în care se produc, se depozitează ori se comercializează produsele sau în care se prestează serviciile, precum şi la documentele referitoare la acestea, excepţie făcând controalele igienicosanitare şi sanitar-veterinare la producători, în cazul produselor alimentare.

In ceea ce priveste comportamentul unui salariat , competenta apartine angajatorului acestuia .
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce controale pot sa am crina 100 crina 100 am un srl neplatitor de tva vreu sa-mi deschid un magazin cu haine intr-un angro de la ce institutii pot sa am control si ce acte trebuie sa prezint ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonia mobila gritosu gritosu Buna ziua, am o problema si nu stiu exact unde sa ma indrept, sau daca este legal ceea ce se intampla. In luna martie am cerut rezilierea abonamentului de ... (vezi toată discuția)
Opc tiberiussly tiberiussly As vrea sa stiu daca O.P.C.are dreptul de a controla un S.R.L.a carui domeniu de activitate nu vizeaza consumatorul final.Mentionez ca domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)