avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... problemă Tabel de creanțe insolvență - faliment !
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

problemă Tabel de creanțe insolvență - faliment !

În luna septembrie 2013 s-a stabilit Tabelul preliminar de creanțe într-o procedură de insolvență. Ulterior în anul 2016 s-a aflat că Tabelul de creanțe preliminar de creanțe a fost rectificat de administratorul judiciar în octombrie 2014 (după un an) și s-a majorat creanța unui creditor, doar printr-o simplă cerere rectificativă adresată domniei sale . Este legal cum a procedat administratorul judiciar atâta timp cât creanța rectificată astfel a modificat suma totală prinsă în Raportul cauzelor insolvenței ,iar ulterior neconcordanța acestor sume a produs efecte juridice în cascadă, pentru că a indus în eroare judecătorul care a trebuit să dea o soluție cu privire la repararea unui prejudiciu? Aceste neconcordanțe din Raportul de insolvență și Tabelul preliminar de creanță modificat de ad. jud cu o simplă cerere rectificativă a influențat soluția dată de judecător ! Este corect cum a procedat administratorul judiciar ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2016
neamtu2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale neachitate de catre societatea aflata in insolventa? nicusorilinca nicusorilinca Buna seara, Cum credeti ca ar fi mai bine de procedat pentru recuperarea unor drepturi salariale restante de aproape 7 luni, de la o societate aflata in ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Solutia de pe site-ul tribunalului este executorie? mihaigiu mihaigiu Am fost inscris in tabel de creante al unei firmei in insolventa dar Judecatorul sindic a obligat pe Administratorul Judiciar sa ma radieze din tabel. Poate ... (vezi toată discuția)