avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire cont firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire cont firma

Buna seara .Am si eu o nelamurire,am la ING doua conturi unul personal si unul pe firma,iar pe cel personal am o propire de fonduri de la un executor judecatoresc,dar astazi am gasit aceeasi propire si pe cel de firma .E normal? datoria e pe persoana fizica nu are de a face cu firma.chiar daca imi apare numele la contul de firma.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela daniela , utilizator 23:02, 17 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Mirelaalexandru89 Mirelaalexandru89 Buna ziua. As avea o intrebare mai complexă in ce priveste poprirea pe cont. In urma cu ceva ani mi-am deschis două conturi bancare. Unul la Ing (acum 3-4 ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)