avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare in d394 factura de stornare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare in d394 factura de stornare

Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez la completarea declaratie 394 cap.2.2.
La inceputul lunii s-a emis o factura de servicii in valoare de 1ooo lei +tva.Azi s-a constatat ca factura a fost emisa gresit .
S-a intocmit o factura cu minus care storneaza factura initiala si s-a refacut factura pe valoarea corecta 500 lei+tva.
In declaratia 394 cap.2.2.vom trece numarul facturii initiale care s-a stornat cea de 1000 lei+tva sau numarul facturii de stornare,factura cu valoare minus .
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Stornare factura din 2012 madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! Am avut o factura de la societatea x in 2012sa zicem in valoare de 124 lei tva inclus pe care am intregistrat-o ca pe orice alta factura.Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)
Factura gresita Monika_80 Monika_80 Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care am primit o factura de la furnizor gresita? Sa va dau exemplu: noi am facut nir pt factura de marfa in valoare ... (vezi toată discuția)