avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept proprietate

am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand a construit casa a incheiat la notar o declaratie cu proprietarul terenului viran prin care partile sunt de acord ca in cazul ridicarii unei constructii fiecare sa poata construi pe limita de proprietate;vecinul m-a anuntat acum ca isi va edifica o constructie lipita de casa mea;mentionez ca insptre acest vecin am aerisirea necesara aragazului cu gaz,si cateva ferestre din caramizi de sticla care daca vor fi astupate voi avea probleme si cu lumina dar si cu gazul a carui conducta nu mai are fereastra din proiect;sant eu obligat ca nou proprietar sa accept lipirea la calcan?in care cazuri? si ce fac eu cu aragazul implicit conducta de gaz?(sunt pe interior dar nu voi mai avea aerisire si in caz de o acumulare de gaz nici nu vreau sa ma gandesc)

Alte discuții în legătură

Probleme vecinatati baranmariana baranmariana Buna ziua am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)