avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... probleme vecinatati
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

probleme vecinatati

Buna ziua

am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand a construit casa a incheiat la notar o declaratie cu proprietarul terenului viran prin care partile sunt de acord ca in cazul ridicarii unei constructii fiecare sa poata construi pe limita de proprietate;vecinul m-a anuntat acum ca isi va edifica o constructie lipita de casa mea;mentionez ca spre acest vecin am aerisirea necesara aragazului cu gaz,si cateva ferestre din caramizi de sticla care daca vor fi astupate voi avea probleme si cu lumina dar si cu gazul a carui conducta nu mai are fereastra din proiect;sant eu obligat ca nou proprietar sa accept alipirea la calcan?in care cazuri? ;in spatele casei pe o latura mai sunt cativa cm pe o lungime de aprox.10m lungime pana la limita de proprietate;am aflat de la un expert ca trebuie si eu sa dau acord ptr alipire;cum pot face sa nu-mi astupe ferestrele??
Cel mai recent răspuns: baranmariana , utilizator 16:13, 26 Iulie 2016
Nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate baranmariana baranmariana am cumparat o casa construita pe limita de proprietate,ca vecinatate pe una din parti fiind un teren viran;acum am aflat ca fostul proprietar cand a construit ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)