avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Stergere din R.T.I.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Stergere din R.T.I.

Cum pot radia un sechestru din anul 1987 din Registrul de Transcriptiuni si Inscriptiuni asupra unui imobil. Mentionez ca exista o sentinta judecatoreasca din anul 1996.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:28, 18 Iulie 2016
Registrul de Transcriptiuni..., a fost preluat de OCPI, adica Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara. Va adresati acestuia cu o cerere tip ce o gasiti la ei sau pe net si la care anexati hotararea judecatoreasca de care spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
Va rog, date contact registrul de transcriptiuni si inscriptiuni ? azi112010 azi112010 Buna ziua, Va rog, in limita timpului dvs. posibil, sa-mi spuneti care sunt datele de contact ale Registrului de Transcriptiuni si Inscriptiuni din sectorul ... (vezi toată discuția)