avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarea unei convorbiri telefonice ca proba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarea unei convorbiri telefonice ca proba

Buna seara,in urma cu 2 ani am facut o sesizare unei vecine cu privire la constructia unui balcon,fiul doamnei fiind plecat in strainatate l-a sunat pe sotul meu si l-a amenintat cu moartea cand vine in tara,am inregistrat aceea convorbire.Acum fiul vecinei a venit in tara si cand l-a vazut pe sotul (acesta fiind cu masina )a inceput sa-l injure si a dat cu piciorul in masina.Bineinteles am facut plangere penala la politie referitor la cele intamplate acum.Intrebarea este daca depun o plangere penala pentru amenintare ,inregistrarea telefonica facuta acum 2 ani cu telefonul mobil personal, poate fi proba ?
Cel mai recent răspuns: kikibv08 , utilizator 15:59, 19 Iulie 2016
Poate fi ca proba dar nu pare ca a vrut sa îl omoare.
Asa e ,dar pun situatia ca sotul nu ar fi cu masina si se intalnesc fata in fata.Mentionez ca sotul are 1,67 iar domnul undeva la 1,85-1,90.Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire copil paula38 paula38 Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor!!! bună, am avut o relație timp de trei luni cu un individ de ... OanaAnais OanaAnais Bună, am avut o relație timp de trei luni cu un individ de pe internet și faptic o luna am locuit împreună... La mine acasă.. Am fost o victima pt ca am ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)