avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inspectie fiscala

Buna seara ,
am o intrebare : cu ocazia unei inspectii fiscale pe ultimii 5 ani mi s-a cerut sa predau toate documentele . OK pana aici am inteles , dar mi s-a cerut ca toate dosarele sa fie numerotate inclusiv paginile din fiecare dosar si intocmit un opis . Acest lucru mi se pare un pic absurd dat fiind faptul ca un dosar pe o luna contine aprox. 300 pana la 600 de pagini . Asa e legal sau doar asa se doreste ?
Cel mai recent răspuns: mirceapatrascu , utilizator 13:24, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiu ca era legal pana in 1990, dar nu stiu daca s-a modificat dupa Revolutie. Sa stiti ca acest lucru poate fi si in avantajul dvs. pentru ca puteti verifica mai usor daca vi s-au restituit toate actele predate. In justitie acest sistem este obligatoriu. Stiu din experienta.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal pe ultimii 5 ani. onitagabi onitagabi Buna ziua. Firma la care lucrez este supusa unui control fiscal pe ultimii 5 ani, mai precis ian. 2016-iun. 2021. In urma cu o luna mi-au cerut toate dosarele ... (vezi toată discuția)
Predare documente catre asociat alexonofrei alexonofrei As dori sa imi spuneti care este procedura corecta de predare a documentelor firmei atunci cand acestea sunt solicitate de catre asociat. Precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Opis-ul - cine are dreptul sa-l consulte Leri Leri As dori sa obtin niste informatii legate de un dosar, eu nefacand parte din acest dosar. Stiu ca am citit la un moment dat aici pe forum cum ca un tert ar ... (vezi toată discuția)