Buna seara ,
am o intrebare : cu ocazia unei inspectii fiscale pe ultimii 5 ani mi s-a cerut sa predau toate documentele . OK pana aici am inteles , dar mi s-a cerut ca toate dosarele sa fie numerotate inclusiv paginile din fiecare dosar si intocmit un opis . Acest lucru mi se pare un pic absurd dat fiind faptul ca un dosar pe o luna contine aprox. 300 pana la 600 de pagini . Asa e legal sau doar asa se doreste ?
LIVIU NISTEA
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stiu ca era legal pana in 1990, dar nu stiu daca s-a modificat dupa Revolutie. Sa stiti ca acest lucru poate fi si in avantajul dvs. pentru ca puteti verifica mai usor daca vi s-au restituit toate actele predate. In justitie acest sistem este obligatoriu. Stiu din experienta.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.