avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare din somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare din somaj

Buna ziua!
Sunt in somaj din 11.03.2009, iar acum am gasit un loc de munca in cadrul C.N. Posta Romana.
Ce acte imi trebuie si ce drepturi am in continuare din partea AJOFM Dolj!?.
Mentionez ca locuiesc in Craiova si sediul C.N. Posta Romana este la Bucuresti cu filiala la Craiova.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:58, 19 August 2009
obligatia este ca in termen de 3 zile de la modificarea conditiilor de acordare a somajului (adica de la angajare) sa comunicati AJOFM ca sunteti angajat. societatea la care v-ati angajat trebuie sa va dea o adeverinta prin care sa comunice angajarea dvs incepand cu data de ....X

altfel, sumele incasate necuvenit de dvs vor fi restituite
aurelvultur a scris:

Buna ziua!
Sunt in somaj din 11.03.2009, iar acum am gasit un loc de munca in cadrul C.N. Posta Romana.
Ce acte imi trebuie si ce drepturi am in continuare din partea AJOFM Dolj!?.
Mentionez ca locuiesc in Craiova si sediul C.N. Posta Romana este la Bucuresti cu filiala la Craiova.
Va multumesc!

Daca contractul de munca este pe perioada nedeterminata aveti dreptul sa solicitati sa vi se acorde stimulentul de 30% din valoarea indemnizatie de somaj, care se acorda lunar pana la data la care aveati dreptul la somaj in cazul neangajarii.
Termenul de solicitare este de 60 de zile de la data incheierii conractului si va trebuie si copie de pe contractul munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai primesc indemnizatia de somaj daca m-am angajat cu program de 2 ore/zi? kathyalu kathyalu Buna ziua! Sunt in somaj si astazi am incheiat un contract de munca pe per. nedeterminata pt un program de 2 ore/zi, salariu brut 175 lei.Nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pe ce criterii se fac dispozitiile de repartizare? ContSters168909 ContSters168909 Buna ziua, spuneti-mi,va rog,cum sa interpretez gestul sau \"bunavointa\" unui angajat de la AJOFM?Poblema este aceasta:o anumita persoana,are trecute in ... (vezi toată discuția)
Sunt in somaj ce se intampla daca.....?????????????? carmenciu carmenciu sunt in somaj ce se intampla daca ma angajez cu jumatate de norma? pierd indemnizatia de somaj? (vezi toată discuția)