avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in somaj ce se intampla daca.....??????????????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in somaj ce se intampla daca.....??????????????

sunt in somaj ce se intampla daca ma angajez cu jumatate de norma? pierd indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:17, 31 August 2009
da, in momentul in care va angajati cu contract de munca nu mai aveti dreptul la somaj, indiferent de norma contractului de munca sau de valoarea salariului.

daca contractul e pe perioada determinata, somajul se suspenda is se poate relua la incetarea perioadei pe care a fost incheiat conractul.

daca va angajati pe perioada nedeterminata, somajul inceteaza.
multumesc, o sa fie un contract pe perioada determinata (profesor suplinitor 1sept2009-31aug2010)
In acest caz, indemnizatia de somaj se suspenda (anuntati ajofm cu adevr de la angajator) si la incetarea contractului trebuie sa faceti cerere de reluare in plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere somaj ochio ochio o persoana a venit din somaj la interviu pt angajare si a fost acceptat. pt a intrerupe somajul ,ii trebuie o adeverinta de la firma ca a fost angajat cu CIM ... (vezi toată discuția)
Somaj GabrielaF GabrielaF Buna ziua.Ma aflu in somaj pana in iunie 2014,dar mi s-a facut o oferta de munca si intentionez sa ma angajez,intrebarile mele sunt: -trebuie sa depun ceva ... (vezi toată discuția)
30% din indemnizatia de somaj acinom acinom Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Fiul meu este beneficiar al indemnizatiei de somaj iar cu data de 15.09. 2009 a fost incadrat ... (vezi toată discuția)