Buna ziua, Acum aproximativ 2 luni la iesirea dintr-o parcare am atins usor bara unei masini din fata. E vorba doar de 2 zgarieturi abia sesizabile atat la masina mea cat si la cealalta. Pe moment nu am considerat ca e necesar anuntarea autoritatilor si nici nu stiam propietarul masinii. De curand am primit de la politie o invitatie la sectie deoarece din cate se pare propietarul masinii respective a fost anuntat de catre un vecin ca i-am zgariat masina, acesta lundu-mi nr de inmatriculare. Am fost la politie, am platit amenda pentru nedeclararea incidentului in perioada de timp legala si mi-a fost retinut permisul pt 30 de zile. Politia nu a dorit sa-mi dea nr de tel al respectivului care a depus plangerea, spunandu-mi ca va da dansul nr meu de tel reclamantului pentru a vorbi cu mine privind vopsirea zgarieturilor. De atunci au trecut 2 sapt si respectivul nu m-a sunat nici acum.Ma pot astepta la vreo surpriza neplacuta din partea lui atata timp cat nu m-a sunat sa vorbim?Eu am platit amenda la finaciar, mi s-a oprit carnetul si am asteptat sa fiu sunat.Multumesc frumos.
Asteptati sa va contacteze si daca o va face dati--i RCA sa-si repare zgarieturile.
E posibil sa-l fi interesat mai mult sa va reclame la politie decat sa-si repare masina pe RCA dvs!!!!!