avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Creare site
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Creare site

Doresc sa imi fac un site ce va dezbate probleme de sanatate. Doresc de asemenea sa promovez produse prin afiliere si anunturi on site. Mai tarziu voi promova si un magazin online. Ar fi mai avantajos sa fac un PFA sau pentru venitul castigat sa dau declaratie de venit la fisc la sfarsitul anului. (practic totul va fi pe internet).
Multumesc celor care vor raspunde.

Alte discuții în legătură

Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Pfa si contracte de colaborare/comision cu mai mult de 3 persoane Roxanne1 Roxanne1 Buna ziua! Sunt PFA si detin un magazin online. Doresc sa colaborez cu cat mai multe persoane care pot gestiona activitatea de marketing online pentru ... (vezi toată discuția)