avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Act de predare-primire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Act de predare-primire

Buna ziua,
Am înființat de curând o firmă care se ocupă cu prestarea de servicii foto-video și aș dori să vă întreb dacă sunt obligată, ca la livrarea materielelor clientului, să îi dau pe lângă factură și un act de predare-primire cu tot ce primește acesta? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2016
AndreeaLupu, utilizator
Buna ziua,

aveti nevoie de un contract de prestari servicii in care puteti sa treceti obiectul contractului in detaliu adica ce veti livra clientului mai degraba decat un act de predare primire.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturarea unui serviciu care nu este cuprins in contract dan.dan dan.dan am modificat de curand un contract si am introdus serviciile pe care le prestez in programul de facturare. serviciul nou inclus in programul de facturare si in ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract cameraman alex1980 alex1980 Buna ziua. Doresc sa expun o problema a unui prieten care a incheiat un contract prestari servicii foto-video pentru nunta lui care a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate Ionela90 Ionela90 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o societate care se ocupa cu prestari de serviciu. Are un contract incheiat cu fancourier si la ... (vezi toată discuția)