avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

Buna ziua.vreau sa ma debransez de la reteaua de termoficare,am facut o instintare catre regia de termoficare,am acordul vecinilor si al asociatiei iar regia refuza sa si de a acordul.mentionez ca in bloc mai sunt doar 4 apartamente nedebransate si nu suntem nici in zona unitara.ce trebuie sa fac deoarece pe 27 tren
buie sa mi instalez centrala
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 20 Iulie 2016
Solicitati oficial ca furnizorul de utilitati sa precizeze temeiul legal al refuzului
Exista localitati,unde primariile prin HCLM au dispus respingerea cererilor de debransare de la reteaua centralizata,asta pentru a asigura supravietuirea regiilor din subordine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare giulyilia giulyilia Buna seara, Locuiesc in Craiova,suntem o familie care dorim sa ne debransam de la Regia de Termoficare pentru montarea unei centrale termice pe gaz.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Debransare de la r.a. de termoficare criss84000 criss84000 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista vreo limita calendaristica pentu debransarea de la centrala termica. Avem aprobare de debransare de la regia autonoma ... (vezi toată discuția)
Debransare Kika80 Kika80 Vreau sa ma debransez de la centrala de bloc si sa imi montez centrala de apartament dar asociatia refuza sa imi dea aprobarea pe motiv ca vor platii ei mai ... (vezi toată discuția)